Тема: Boş vaxtda girdim, əsas qazancım oldu
Həftə içi axşamları adətən evdə oluruq. Həyat yoldaşımla televizora baxırıq, ya da bir-birimizə işdən danışırıq. Amma o axşam o, rəfiqələri ilə çıxmışdı. Mən də evdə tək qalmışdım. Nə edəcəyimi bilmirdim. Yeməyimi hazırladım, yedim, qabları yudum. Saat 9-a yaxın idi. Televizorda heç nə yox idi. Telefonu əlimə aldım, sosial şəbəkələrdə gəzirdim.
Bir vaxtlar iş yoldaşım mənə bir platformadan danışmışdı. Deyirdi, “orada pulsuz fırlanmalar verirlər, heç depozit qoymadan da oynamaq olar”. O vaxt ciddi qulaq asmamışdım. Amma həmin axşam yadıma düşdü. Düşündüm, “görək nədi, vaxt keçirər”. mostbet free spin yazıb axtardım. Sayta keçdim. Həqiqətən də, qeydiyyatdan keçəndə pulsuz fırlanmalar vəd edirdilər.
Qeydiyyatı tamamlamaq 3 dəqiqə çəkmədi. Adımı, soyadımı, nömrəmi yazdım. Təsdiqləmə kodunu gözlədim. Gəldi, daxil etdim. Hesabım açıldı. Düşündüm ki, indi depozit qoyacam, amma əvvəlcə o pulsuz fırlanmaları sınayım. Bonus bölməsinə baxdım, həqiqətən də 50 pulsuz fırlanma verilmişdi. Heç bir ödəniş etməmişdim. Sadəcə üzv olmuşdum.
Fırlanmaların hansı oyunda keçdiyini gördüm. Sadə bir slot oyunu idi. Meyvələr, ulduzlar, ənənəvi bir şey. Başladım fırlatmağa. İlk 10 fırlanmada heç nə olmadı. Dedim, “yaxşı, pulsuzdu, zərər yox”. Amma 15-ci fırlanmada bir kombinasiya düşdü. Ekranda kiçik bir məbləğ gördüm. 5 manat. Gülüb dedim, “pulsuzdan 5 manat, pis deyil”. Davam etdim.
25-ci fırlanmada daha böyük bir şey oldu. Ekranda işıqlar yanıb-sönməyə başladı. Səs-küy qopdu. Balansıma baxdım, 5 manat 25 olmuşdu. Oturduğum yerdə dikəldim. Düşündüm, “bu necə ola bilər? Heç pul qoymamışam, amma qazanıram”. Fırlanmalar davam etdi. 40-cı fırlanmada yenə vurdu. Balans 60 manata çatdı. Mən artıq gülürdüm. Evdə tək, ekrana baxıb gülən bir adam.
Pulsuz fırlanmalar bitdi. Hesabımda 70 manat pul var idi. Heç bir qəpik depozit qoymamışdım. Mənim üçün bu, tamamilə yeni bir təcrübə idi. Düşündüm, “bəlkə bu pulu çıxardım, getsin”. Amma bir az da oynamaq istədim. Axı pulsuz qazanmışdım, itirsəm də zərər yoxdu.
Həmin 70 manatla oynamağa başladım. Bu dəfə özüm seçdiyim oyunlara keçdim. Kart oyunlarına baxdım. Qaydalarını oxudum, bir az öyrəndim. Mərcimi qoydum. Udduq. Yenə udduq. Balans 70-dən 120-yə qalxdı. Ürəyim döyünürdü, əllərim azca əsirdi. Düşündüm, “bu gecə mənim gecəmdir”. mostbet free spin ilə başlayan bu macəra, indi mənim öz oyunuma çevrilmişdi.
Saat 11-ə yaxın balans 200 manatı keçdi. Artıq həyəcanım yerində deyildi. Dəqiqlərlə ekrana baxırdım. Hər mərcdən sonra nəfəsim kəsilirdi. Bir ara dayandım. Durub mətbəxə getdim, soyuq su içdim. Güzgüyə baxdım. Gözlərim qızarmışdı, amma gülürdüm. Öz-özümə dedim, “sən bu gecə nə etdin? Heç nə gözləmirdin, pulsuz girdin, indi 200 manat qazandın”.
Geri qayıtdım, oynamağa davam etdim. Daha bir mərc, daha bir uduş. Saat 12-yə yaxın balans 320 manat oldu. O an telefonu yerə qoydum. Nəfəs aldım. Başımı yastığa qoydum, tavana baxdım. Düşündüm, bu gün axşam həyat yoldaşım getdi, cansıxıcılıqdan mostbet free spin yazıb girdim. Və indi 320 manat qazanmışam.
Həmin gecə yata bilmədim. Səhər tezdən durdum, həyat yoldaşım hələ yatırdı. Sakitcə telefonumu götürdüm, pulu kartıma çıxartdım. Səhər yeməyi hazırladım. O oyananda dedim, “sənə sürprizim var”. Soruşdu, “nədir?”. Dedim, “o gecəlik p altarını, keçən həftə bəyəndiyin, bu gün gedək alaq”. Sevindi, tullandı. Soruşdu, “nə oldu, maaşdan artıq qalmışdı?”. Gülüb dedim, “bəli, elə bir şey”.
Həmin gün mağazaya getdik, paltarı aldıq. Yemək yedik, gəzdik. Həyat yoldaşım çox sevindi. Mən də onun sevindiyini görəndə daha çox sevindim. Axşam evə qayıdanda o dedi, “bilirsən, bu gün çox xoşbəxtəm”. Gülümsədim. Bilmirdi ki, o paltarın pulu hardan gəlib. Amma mən bilirdim. Və o bilgi mənə kifayət idi.
O gündən sonra həmin platformaya girib oynamağa davam etdim. Bəzən pulsuz fırlanmalardan istifadə edirəm, bəzən də kiçik depozitlər qoyuram. Bəzən uduram, bəzən uduzuram. Amma ən böyük uduşum o gecə oldu. Heç bir pul qoymadan, sadəcə cansıxıcılıqdan, mostbet free spin ilə başlayan bir hekayə.
İndi düşünürəm, bəzən həyatda ən gözləmədiyin anda ən gözləmədiyin şeylər olur. Mən o axşam heç nə gözləmirdim. Sadəcə vaxt keçirmək istəyirdim. Amma tale mənə bir sürpriz etdi. Və mən o sürprizi qəbul etdim, ondan zövq aldım, paylaşdım. O paltarı indi həyat yoldaşım hər geyəndə o gecəni xatırlayıram. Və gülümsəyirəm. Çünki bu, sadəcə pul qazanmaq deyildi. Bu, gözlənilməz bir axşamın, təsadüfi bir girişin, və sonunda birgə sevincin hekayəsidir.